***Zie aangepaste werkwijze i.v.m corona  vermeld op het tabblad afspraak maken *********

Vachtverzorging van uw hond

Trimstyle werkt met producten van hoge kwaliteit een mooi assortiment van Dermagroom 

DermaGroom producten zijn ontwikkeld met uiterste zorg en aandacht voor het welzijn van dieren. Met oog op passende verzorging voor elke huid én vacht levert DermaGroom een bijdrage aan wat het dier nodig heeft, zodat trimmers een ware weldaad voor de huid en de vacht kunnen bieden.

 

De volgende artikelen zijn tevens in mijn salon verkrijgbaar

Alledag shampoo

 

Milde en reinigende shampoo die te gebruiken is op elk type vacht. Het neutraliseert de geur en is speciaal ontwikkeld om de huidbarrière van honden en katten te ondersteunen met vetzuren en  ceramiden. De shampoo is door de honing, calendula en kamille zacht en verzorgend. Het hyaluronzuur verbetert de vochtbalans en elasticiteit in de huid. De toevoeging van een conditioner zorgt ervoor dat klitten en eventuele losse wol gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bevat o.a. SK-Influx V®, phytosphingosine, honing, calendula, kamille en hyaluronzuur.

200 ml

 

 

Autocalm shampoo

 

Ontwikkeld voor dieren met een allergie-gevoelige en/of droge huid. Een zachte, professionele shampoo met de perfecte combinatie van kruiden om allergenen te verwijderen en de huid te verzorgen. De shampoo voorkomt dat bacteriën en gisten de overhand krijgen en heeft een jeukstillende werking. Speciaal ontwikkeld om de huidbarrière van honden en katten te  ondersteunen met vetzuren en ceramiden. Bevat o.a. SK-Influx V®, phytosphingosine, honing, calendula, kamille, hyaluronzuur, aloë vera, allantoïne en zinkpyrithione.

Bevat geen parfum!

200 ml

 

 

Huidverzorgingsspray

 

Een olievrije spray die zorgt voor een soepele, gehydrateerde huid zonder een vettige laag achter te laten. De speciale formule is samengesteld om schilfers te verwijderen, talg te reguleren en de bacteriegroei te verminderen. Ideaal om in te zetten na het wassen met een dermatologische shampoo of bij dieren met een droge tot zeer droge huid. De huidconditioner kan direct op de huid worden gesprayd of na het wassen in verdunde oplossing als verzorgende conditioner over de vacht worden gegoten. Bevat o.a. hyaluronzuur, ureum, zinkgluconaat en melkzuur.

150 ml

Honinggel

De gel bevat 45% zuivere honing en heeft een antibacteriële en verzachtende werking. Het wordt gebruikt voor de behandeling van de beschadigde of ruwe huid en bij oppervlakkige wondjes. Als eerste hulp bij het inknippen en verwonden van de huid, bij het beschadigen van wratten en na het reinigen met Spot spray bij hotspots. Bevat o.a. 45% zuivere honing en glycerine.

 

 

Spotspray

 

De Spot spray kan worden ingezet bij de reiniging van wondjes, geïrriteerde of ontstoken huid. Het spoelt vuil, zoals gele korsten (eiwitten en vetten), weg en helpt infectie te voorkomen. De aangedane huid zal op deze manier sneller kunnen herstellen. Ideaal bij het schoonmaken van hotspots en tussenteeninfecties. Het is een fysiologische zoutoplossing met o.a. chloorhexidine, glycerine en polysorbaat.

150ml

 

Voeten bruisballetjes

 

In te zetten als voetenbadje om de aangedane huid van de pootjes te reinigen. Denk hierbij aan milde tussenteeninfecties, een ontstoken nagelbed, afgescheurde of gebroken nagels, milde irritaties van de voetzolen en pootjes. Beschadiging door het lopen op harde ondergrond of door vocht, kou, pekel en sneeuw. Bevat o.a. Dode Zeezout, kamille en calendula.

De Voetbruisballetjes zijn makkelijk in gebruik en de pootjes hoeven na gebruik niet afgespoeld te worden. Gewoon even droog deppen met een handdoek.

Gebruik: Los 1 balletje op in 2L lauwwarm water en laat de pootjes 5-10 minuten weken. Geschikt om tot 1 of 2 keer per dag te gebruiken bij ernstigere klachten.

Inhoud 10 stuks